Master kamer

Gasten

2

Kamer

24 m2

WiFi

Gratis

Bed

Kingsize

Waarom de deluxe kamer?

Heeft weer een heel andere sfeer. Het is de grootste kamer van het Hotel. Met uitzicht op het pleintje, het Tabaksteeltmuseum en daarachter de mooie historische Andrieskerk en natuurlijk met name door de inrichting, waan je je een beetje in India. De mooie ‘Gaudi’ knoppen op de glazen deuren geven een heel speciaal effect aan de kamer.
Alle ramen van de voormalige Tabakswaag, de Napoleonschuur zijn, op de eerste verdieping, iets naar achteren geplaatst, omdat er vroeger in de tabakschuren, toen er nog tabak werd gedroogd, geen ramen waren. Daardoor kon de wind door de tabak waaien en goed droog worden. Een hotelkamer zonder ramen is natuurlijk niet haalbaar, vandaar dat van buiten gesuggereerd wordt dat er geen ramen aanwezig zijn. Daardoor ontstaat er een soort loggia, waar je op een mooie zomerdag heerlijk met een boek in kunt gaan zitten.

“Ik heb heerlijk geslapen en heb genoten van de lange boswandelingen.”

Magrit van Dam

“Ik heb heerlijk geslapen en heb genoten van de lange boswandelingen.”

Magrit van Dam

Uw verblijf

Onze toegewijde gastheer zal hard werken om eventuele verzoeken tegemoet te komen en ervoor zorgen dat u zich op uw gemakt voelt.

U checkt in bij Hotel-café restaurant Buitenlust waar u ook uw sleutel ophaalt Buitenlust ligt op 40 meter afstand van de Napoleonschuur. Daar kunt u ook ontbijten. U kunt natuurlijk ook altijd een warm broodje bij de bakker aan de overkant halen. Een nespresso apparaat en een waterkoker zijn op de kamer aanwezig.

Adres: Hotel-café restaurant Buitenlust Jhr.Burg.H.van den Boschstraat 13 Amerongen

Tel: 0343-451692

Email: info@buitenlust-amerongen.nl

Alle kamerprijzen zijn excl.ontbijt en excl. toeristenbelasting

Pantry en extra bed op aanvraag

7 dagen van te voren annuleren

Alle prijzen zijn vanaf de genoemde prijs en kunnen per seizoen/dag iets afwijken